Kövess minket!
  
     

Beépített szekrény a gyerekszobában

Beépített szekrény a gyerekszobában
2015, július 31.

Igényesen, praktikusan szeretné berendezni gyermekének szobáját, olyan módon, hogy a kicsi holmijai védve legyenek? A méretre készíttethető beépített szekrények kiváló megoldást jelentenek a gyermekszobában is, a térkihasználást tekintve.

Minden gondoskodó szülő megpróbálja gyermeke számára kényelmessé, tágassá, otthonossá tenni a szobáját. Abban az esetben, ha kisméretű szobáról van szó, vagy ha több gyermek osztozik egy helyiségen, akkor nehezebb a dolgunk, de nem megoldhatatlan. Kisebb korukban a nap szinte egészében ügyelni kell arra, hogy a kicsik ne érjék el azokat a tárgyakat, eszközöket, amelyek veszélyt jelentenek számukra, vagy éppen ők okozhatnak kárt bennük. Minden esetlegesen felmerülő problémára tökéletes megoldást adnak a beépített szekrények, hiszen a gyerekszobában sosincs elég rakodóhely a tapasztalatok szerint. A szekrényajtókat különböző poszterekkel, színes dekorációkkal varázsolhatjuk még egyedibbé, amelyek később gond nélkül eltávolíthatóak. A gyerekeknek, koruk előre haladtával biztosíthatjuk a változatosságot azáltal, hogy igényeikhez mérten, életkoruknak megfelelően alakítjuk át a szobájukat.

Miért előnyös a gyerekszobában is beépített szekrényt alkalmazni?

  • Maximális helykihasználtság
  • Könnyebb pakolás
  • Több tárgy tárolhatósága
  • Nem ül meg a por rajtuk

Az In-Pulse Design Kft. különböző formában és kialakításban biztosítja a beépített szekrényeket megrendelői részére. Beépített bútorok hatalmas választékát kínáljuk, melyek nem csak a gyerekszobában, hanem a lakás bármely más részén is nagy szerepet töltenek be. Tolóajtókkal kialakított beépített szekrények, egyedi konyhai bútorok, irodai munkavégzést segítő beépített szekrények széles választéka áll érdeklődőink rendelkezésére, a bútorok kialakításának csak a képzelet szabhat határt.

www.inpulse.hu weboldalunkon részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és ingyenes tanácsadást kérhet kollégáinktól. Keressen bennünket elérhetőségeinken, e-mailben az info@inpulse.hu címen, vagy telefonon a 06-20-443-9777-es számon, és ossza meg velünk elképzeléseit!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
tattoosilver.hu
Orr piercingek

Jó az idő, sok a szabad bőrfelület, és ha megjött a kedved testékszert viselni, esetleg szeretnéd bővíteni a meglévők számát...

Close