Kövess minket!
  
     

Babaruha webáruházunknál a július az ajándékokról szól!

Babaruha webáruházunknál a július az ajándékokról szól!
2019, július 26.

Minden babaváró ünnepséget feldob egy vicces feliratú babaruha, ezek az ajándékok nem csak a kicsinek, de a szülőknek is szólnak. Mindig jó döntés, ha az ajándékok kiválasztása során a praktikumot is szem előtt tartjuk, mert a gyerekeknek rengeteg dologra van szükségük, nem csak babaruhákra, így nagy terhet vehetünk le az újdonsült szülők válláról. Ki ne örülne egy babaplédnek, vagy nyálfogó kendőnek?

A babák csak nőnek, mint a gomba, ezért okos megoldás egyszerre akár több méretet is rendelni a kiválasztott babaruhákból! Családi csomagjaink tökéletesen összepasszoló ruhákból állnak, így akár a hétköznapokon, akár egy közös fotózásra is jó választás. Minden 10.000 Forint feletti rendeléshez ajándékba adunk egy „Vigyázz Rám!” autó matricát, amivel felhívhatja a figyelmet arra, hogy egy apróság is utazik Önnel. Ráadásul, mivel nálunk a július az ajándékok hónapja, ha most 10.000 Forint feletti összegért vásárol babaruhát, vagy rendelése tartalmaz egy gyerekpólót, ami lehet önmagában, vagy családi csomagban is, még egy ajándékkal kedveskedünk Önnek! A Tulipán Csoport kalandos történeteit elmesélő mesekönyvet kap, a Kata és a doktor bácsit! Ebben a történetben a Tulipán Csoportbéli gyermekek látogatást tesznek a gyerekorvosnál, amitől sokan félnek. Óvónéni pedig megmutatja nekik, hogy a gyermekorvos nem is félelmetes. Az ajándékok sorának még közel nincs vége, 13.000 Forint feletti rendelésnél LOLka vászontáskával is meglepjük!

Ha a LOLkashop.hu Kft. termékeit választja, biztos lehet benne, hogy csak a legjobb minőséget kapja! Nálunk a babák egészsége az első, a www.lolkashop.hu címen elérhető weboldalunkról rendelhető minden babaruha és póló mintája szitázással készül, és nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat. A szállítás pedig 15.000 Forint felett ingyenes! Ha bármilyen kérdése van akár az ajándékokkal, akár a termékekkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 70/ 774-2609-es telefonszámon vagy írjon nekünk weboldalunkon keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
pszicho-menta.hu2.19jul
Ne hagyja, hogy életét a szorongás határozza meg, legyen újra önmaga!

Bizonyos időnként mindenki érez szorongást, feszültséget, nyugtalanságot és félelmet is, ez sok tekintetben egy pozitív, egészséges dolog. Nincs olyan ember,...

Close