Kövess minket!
  
     

Az Ön gyermeke is rajong a LEGO® készletekért? Használja ki az akciókat!

Az Ön gyermeke is rajong a LEGO® készletekért? Használja ki az akciókat!
2019, május 28.

A LEGO® népszerűsége már évtizedek óta töretlen, és minden új generációt elvarázsol. A manapság kapható készletek közül szinte lehetetlen nem olyat választani, aminek bárki örülne, de az életkor azért nagyban meghatározza a célcsoportot. A legkisebbeknek fejlesztett DUPLO® készletek például egy nagyobb gyermek érdeklődését már nem feltétlenül keltik fel.

Ám a DUPLO® is izgalmas kalandokat kínál, főleg, ha olyan készletet választunk gyermekünknek, ami felkelti az érdeklődését! Az egyik legnépszerűbb készlet manapság a Városi mentés sorozat, ami a városokban előforduló vészhelyzetek megoldásába enged betekintést. Sok kisfiú és kislány álmodozik a tűzoltó, rendőr, vagy mentős hivatásról, a Városi mentés pedig épp ezekbe a szakmákba kalauzolja el őket: megmutatja, hogy milyen esetekben melyik csapatot kell mozgósítani, és mit lehet tenni például lakástűz, baleset, vagy forgalmi zavarok esetében, ami által nem csak szórakoztatja a csemetéket, de tanítja is.

Az Ön gyermeke is rajong a DUPLO® készletekért, emellett érdeklődik a fent említett szakmák valamelyike iránt? Akkor a Városi mentést neki találták ki! Cégünk, a Mediker Bt. Kockavilág webáruházában most Városi mentés akciót hirdettünk a készlet erejéig: amennyiben bármilyen LEGO® DUPLO® terméket vásárol 5.990 forint értékben, akkor ajándékba adunk mellé egy 30328 – LEGO® Városi mentés készletet! Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen így több ajándékot is adhat gyermekének, aki megismerheti a tűzoltók nehéz, veszélyes és hősies munkáját, de ráadásul remekül is szórakozhat!

Látogassa meg Ön is a honlapunkat a www.kockavilag.hu címen, és vásároljon gyermekének LEGO® DUPLO® termékeket 5.990 forint értékben, majd használja ki Városi mentés akciónkat! Ha kérdése lenne a termékekkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, akkor keressen bennünket megadott elérhetőségeink egyikén: hívja a 06-1-225-3240-es telefonszámunkat, vagy írjon üzenetet az info@kockavilag.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
okeshop.hu.19apr
Készüljön a nyárra kerti bútor webáruházzal!

A jó idő beköszöntével a garázsból vagy az egyéb tárolóhelyiségből ismét előkerülnek a kerti bútorok. Sokan csak ekkor szembesülnek azzal,...

Close