Kövess minket!
  
     

Az ideális térelválasztó – Varázsoljon különleges hangulatot otthonába harmonikaajtókkal!

Az ideális térelválasztó – Varázsoljon különleges hangulatot otthonába harmonikaajtókkal!
2017, augusztus 28.

Az ingatlantulajdonosok számára kihívást jelent egy lakótér helytakarékos kialakítása, ez főként kis alapterületű lakások esetében okoz gondot, ezért a tér növelésének érdekében különböző térelválasztó megoldásokat próbálnak kivitelezni a tulajdonosok, amelyek közül a legnépszerűbbek a harmonikaajtók.

A harmonikaajtók kiváló megoldást jelentenek minden szempontból, ráadásul a térelválasztók egyetlen modern stílusú lakótérből sem hiányozhatnak! A harmonikaajtók előnye főként helytakarékosságukban rejlik, ugyanis kinyitásukhoz egyáltalán nincs szükség holttérre, mint a hagyományos ajtók esetében, ennek köszönhetően még nagyobb hasznosítható hely áll rendelkezésére az ingatlan tulajdonosának!

A harmonikaajtók másik legnagyobb előnye, hogy bárhová beépíthetők, akár régi ajtókeretekbe is! A különleges nyílászárók betelepítése rendkívül egyszerű, nem kell falat bontani hozzá, így ebben az esetben nem kell számolni a kellemetlen porral, és a falból jövő törmelékekkel!

A harmonikaajtó működése is rendkívül egyszerű technika alapján valósul meg, az ajtó lamelláia felszerelt futógörgős elemek segítségével mozgathatók az áthidalóra felszerelt vezetősínben, utóbbit takaróidomokkal rejtik el a kivitelezők. Az ajtó mozgatását egy fogantyú vagy kilincs segíti, a rögzítést pedig mágneszár, vagy speciális zár biztosítja, ami igény esetén akár kulccsal is zárható.

A harmonikaajtók különböző méretben, kinézettel kaphatók, így a vásárlók a saját igényeikhez, ízlésükhöz tudják igazítani a termékek beszerzését. A harmonikaajtók rendkívül masszív, strapabíró darabok, hosszú éveken át ideális térelválasztást biztosítanak a lakáson belül!

A Fény-Őr Kft. kínálatából minőségi harmonikaajtókat vásárolhat, akár egyedi kivitelezésben is! További információkért keresse fel honlapunkat a www.redonydiszkont.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-366-6151-es számon vagy írjon e-mailt az info@redonydiszkont.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Érvek a sminktetoválás mellett
Érvek a sminktetoválás mellett

A sminktetoválás egyre népszerűbbé válik a hölgyek körében, ugyanis a beavatkozással jó néhány előnyre tehetnek szert a hétköznapokban, ennek ellenére...

Close