Kövess minket!
  
     

Az életmentő tudást az elsősegély tanfolyam adja!

Az életmentő tudást az elsősegély tanfolyam adja!
2018, szeptember 28.

Autóvezetést tanulni összetett dolog, hiszen maga az autóvezetés is felelősségteljes tevékenység. Annyi mindenre kell figyelni, sokrétű tudást kell mozgósítani, amikor az ember a volán mögé ül, és sofőr válik belőle az utazás idejére. Ismernie kell a KRESZ-t, tisztában kell lennie az autó működésével, el kell igazodnia, és meg kell oldania a felmerülő problémákat is. Felmerülő probléma lehet például az is, ha az úton valakit elsősegélyben kell részesíteni. Nem véletlen, hogy az elsősegély tanfolyam alapvető részét képezi minden autósiskola, illetve minden vezetői tanfolyam oktatási tervének. Senki sem kaphat úgy jogosítványt, hogy ne lenne tisztában az elsősegély alapjaival, és ne tudna vészhelyzetben hatékonyan részt venni a segítségnyújtásban.

Gondolja el, mi történne, ha a vezetői tanfolyamból ezt a részt, az elsősegély tanfolyamot kihagynák, és olyan autósok közlekednének az utakon, akiknek fogalmuk sincsen arról, hogyan kell sérültet vizsgálni, hogyan kell újraéleszteni, vagy stabilizálni. Egyenes út vezetne a káosz felé, ami beláthatatlan következményekkel járna. Az elsősegély tanfolyam szerepe tehát nagyon jelentős, hiszen az elsősegély vizsga sikeres letétele szavatolja, hogy a sofőrök birtokában legyenek annak az alapvető tudásnak és gyakorlatnak, amivel segíthetnek, és ha úgy hozza a sors, akár életet is menthetnek.

Az elsősegély tanfolyamon minden résztvevő megtanulja, hogyan kell felismerni egy szituációban, hogy baj van, segítségnyújtásra van szükség, hogyan kell szakszerűen felmérni egy baleset helyszínét, ezt követően biztosítani  a helyszínt, lefolytatni a betegvizsgálatot, mentőt hívni, és amíg a mentő ki nem ér a helyszínre, addig szakszerű elsősegélyt nyújtani a bajbajutottnak.

A www.talentum-autosiskola.hu  weboldalon akár már most jelentkezhet elsősegély tanfolyamra, beiratkozhat aktuális képzéseink egyikére, és megkezdheti a felkészülést arra, hogy sokoldalú és jó sofőr válhasson Önből is. Ha úgy gondolja, hogy itt az ideje a tanulásnak, forduljon bizalommal a Talentum Autósiskolához, és érdeklődjön az aktuális elsősegély tanfolyamokról! A honlapon feltüntetett elérhetőségeken tájékozódhat a részletekről, csak hívja a 06-20-269-1023-as telefonszámot, vagy pedig írjon üzenetet az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
starkl.hu
Virágszőnyeg a kertben: évelő talajtakarók, amiket vétek kihagyni a kerttervezésből

Egy kertben megannyi lehetőség kínálkozik arra, hogy növényeket ültessünk. A kertépítés valóságos művészet, ugyanakkor komoly szakma is. Nem mindegy, hogy...

Close