Kövess minket!
  
     

Az egyedi lakásbelső titka

Az egyedi lakásbelső titka
2015, március 4.

Az otthonunk a legintimebb hely az életünkben. Általában itt töltjük a legtöbb időt, ide térünk haza menedékért, megnyugvásért, feltöltődésért. A lakás berendezése, dekorációja, minden apró részlet, a színek, minták, mind jelentést hordoz: rólunk árulkodik. A tárgyak, kiegészítők, az anyagválasztás, elrendezés a személyiségünkről is mesél, a stílusunkat határozza meg.

Többnyire mindenki egyedi lakásbelső kialakítására törekszik. Még ha nem is lehet minden lakás dizájner bútorokkal elhalmozva, azért mindenki számára lehetőség nyílik arra, hogy olyan részlettel gazdagítsa otthonát, amilyen sehol máshol nem található meg, és csak rá jellemző. Ez lehet egy saját kezűleg készített kiegészítő, messze földről származó szuvenír, vagy személyre szóló ajándék. De lehet egyedi faldekoráció is. A falak dekorálására ma már léteznek olyan lehetőségek, amelyeket mi magunk is könnyedén megvalósíthatunk anélkül, hogy nagyobb összegeket kellene kiadnunk értük vagy profi szakembert, esetleg művészt felfogadnunk. Legyen Ön a saját otthona enteriőr tervezője, és hozzon létre könnyedén, saját kezűleg egyedi lakásbelsőt a falmatricák segítségével!

A falmatrica minőségi dekorfóliából készül, ezáltal egyszerűen felhelyezhető és ugyanolyan könnyen el is távolítható, anélkül, hogy maradandó nyomot hagyna a felületen. Bútorra, falfelületre kiválóan alkalmas, és természetes hatást kelt. A falmatrica számtalan mintával, felirattal rendelhető a környezetbe teljesen beolvadó mintától az igazán látványos darabokig. De kerülhet az ágy fölé a kedvenc könyvünkből idézet, vagy imádott filmszínésznőnk sziluettje az ajtó mellé, a falra.

Dekorálja falait, bútorait minőségi, német falmatricával, és alakítsa ki otthona saját stílusát. Merjen egyedi lenni! A www.dekor-varazs.hu weboldalon mindent megtalál, amire ehhez szüksége van. Falmatricák széles választéka, egyedi minták, kedvező árak. Keressen fel minket a 0620-421-62-72-es telefonszámon vagy munkaidőn kívül a 06-20-499-99-88-as számon, vagy az info@dekor-varazs.hu-n, és kérje tájékoztatónkat!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
dietas-termekek-webshop.hu
Az örök téma: diétázás

Szinte valamennyi hölgy, korosztálytól függetlenül, foglalkozik a diétázás témakörével. A nők nem hiába fordítanak sok időt az ideális testalkat kialakítására...

Close