Kövess minket!
  
     

Az állathamvasztással nem feltétlenül kell végső búcsút vennie hűséges kedvence földi maradványaitól!

Az állathamvasztással nem feltétlenül kell végső búcsút vennie hűséges kedvence földi maradványaitól!
2018, október 26.

Sokan állítják, hogy egy háziállat elvesztése legalább olyan fájdalommal jár, mintha egy közeli hozzátartozótól, rokontól kellene búcsút venniük, hiszen a közösen eltöltött évek olyannyira összekovácsolják a kedvencet és a gazdáját, hogy tulajdonképpen az állat családtaggá válik az évek során. Ez a kötődés az állat halála után is folytatódik, ezért nem véletlen, hogy a legtöbb gazdi amellett dönt, hogy a kutya, macska, vagy egyéb kisállat a közvetlen környezetükben nyugodjon. Sajnos nem mindenkinek megfelelőek a körülményeik a hagyományos temetésekhez, így kellemetlen, fájó döntést kell hozniuk a válást illetően, azonban, ha az elpusztult kedvenc tulajdonosa az állathamvasztás mellett dönt, ilyen helyzetekkel nem kell számolnia.

Az állathamvasztással addig maradhat Önnel kedvence, ameddig Ön úgy kívánja, hiszen a későbbiekben még mindig dönthet úgy, hogy az urnát eltemeti, amikor már rendelkezésre áll megfelelő terület a temetéshez, vagy elég erősnek érzi magát ehhez a lépéshez. Az állathamvasztás lehetővé teszi, hogy a kialakult kötelék az állat és gazdája között ne szakadjon meg a kedvenc halála után sem, ez a gondolat pedig sokkal elviselhetőbbé teszi a gyászidőszakot, vagyis a veszteséget könnyebb lesz feldolgozni.

A legtöbb állattulajdonosnak nemcsak a végső elválás a félelme, hanem az is, hogy a test esetleg méltatlan körülmények közé kerül, ha az elszállítás mellett kellene dönteniük. Az állathamvasztással ez a bizonytalanság sem fogja kínozni a tulajdonost, mivel értelemszerűen a szolgáltatás igénybevételével biztosított az, hogy a hamvasztás után az urnába kerül az elhunyt kedvenc teste, vagyis szó sem lehet méltatlan körülményekről!

Ha Ön is szeretné igénybe venni az állathamvasztást, forduljon bizalommal a Nagydarab Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.-hez! Ha bővebb információkra lenne szüksége a szolgáltatással kapcsolatban, tekintse meg honlapunkat, amelyet a www.tetemszallitasbudapesten.com címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-30-311-7788-as számon, vagy írjon e-mailt a nagydarab3@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
klett.hu_2
Hogyan tanítsuk meg a kódolás, programozás alapjait a gyermekeknek?

Érdeklődik a korszerű és hasznos eszközök iránt, amelyek segíthetik a gyermekek fejlődését? Fontosnak tartja a logikus gondolkodásmód fejlesztését? A Scottie...

Close