Kövess minket!
  
     

Az ágyhoz kötöttség végett kialakuló tünet: a felfekvés

Az ágyhoz kötöttség végett kialakuló tünet: a felfekvés
2017, június 30.

Ha mindent megteszünk egészségünk megőrzéséért, sajnos abban az esetben is előfordulhat, hogy baleset ér bennünket, vagy valamilyen betegség ér el minket, ami miatt ágyhoz kötötten szükséges töltenünk napjainkat. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy megfelelő körültekintéssel, a lehető legjobb módszerek alkalmazásával tegyük lehetővé az ápolást, ugyanis csak így előzhetjük meg a felfekvés problémáját. A gyors felépüléshez nagymértékben hozzájárulhatunk otthoni ápolással, így biztosítva a megszokott légkört.

 

Az ágyhoz kötöttség számos ok miatt lehet szükséges. Előfordulhat, hogy huzamosabb ideig mozgáskorlátozott a beteg, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő ellátásban részesítsük. A felfekvést gyakori velejáróként említhetjük, hiszen a mozgásképtelenség miatt a beteg testének bizonyos része többször érintkezik az ággyal. A nagy nyomás miatt a vér nem tud könnyen eljutni az erekbe, így ezen a területen tápanyagszegényebbek lesznek a szövetek, valamint oxigén is kevesebb jut ide. Minden szempontból a legjobb megoldás, ha az otthoni ápolás mellett döntünk, és szakember segítségét vesszük igénybe, aki hozzáértéssel és kellő türelemmel gondoskodik rokonunkról, vagy akár saját magunkról. A kellemes környezet, a nyugalom, a család jelenléte, valamint a szakszerű otthoni ápolás mind felgyorsíthatja a gyógyulást.

 

Otthoni ápolás céljából készséggel állunk rendelkezésére a Complett Careful Kft. tapasztalt munkatársaiként! Felkészülten nyújtunk megoldást, bármilyen betegség miatt szorul ellátásra családtagja. Egyéni kedvezményeket biztosítunk, és a szállításban is megbízható segítségben részesítjük. Olvasson bővebben szolgáltatásunkról a www.c-care.hu weboldalunkon!

 

Biztosítsa szerette számára a legjobb környezetet, és segítse hozzá a gyors felépüléshez otthoni ápolással! Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és végezze teendőit probléma nélkül! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-243-7370–es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a c.carekft@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
cityfood.hu17.06
Étkezzen kedvező áron, változatos menüt rendelve!

Nincs ideje ebédet készíteni, munkaideje ezt nem teszi lehetővé? Esetleg csak nem szeret főzéssel foglalkozni, de szívesen fogyasztana finom ételeket?...

Close