Kövess minket!
  
     

Autóvásárlás alkalmával ne feledkezzen meg az eredetiségvizsgálatról sem!

Autóvásárlás alkalmával ne feledkezzen meg az eredetiségvizsgálatról sem!
2017, július 31.

Alig várja, hogy autójába ülhessen, aminek a megvásárlására hamarosan sor kerül? Igyekszik gyorsan intézni minden tennivalót, hogy új tulajdonával minél hamarabb indulhasson útnak? A papírmunkák és egyéb feladatok között ne feledkezzen meg a gépjármű eredetvizsgálatáról sem, hiszen amellett, hogy az előírások szerint kötelező, e nélkül több nehézsége is adódhat a későbbiekben.

A gépjármű eredetvizsgálat rendszerét eleinte önkéntes alapon vehettük igénybe, néhány éve viszont kötelezővé vált, melynek köszönhetően csökkent a lopások száma. Az okmányok alapján járművünk adatait összehasonlítják a hatóság által körözött járművek adataival, majd a járműazonosító adatainak valódiságát ellenőrzik, így pontosan láthatjuk, történt-e engedélyezés nélküli átalakítás, mielőtt hozzánk került az autó. A gépjármű eredetvizsgálat során rendkívül alaposan vizsgálják át az azonosítókat, mégsem tart sok ideig az eljárás. Érdemes minél előbb jeleznünk eredetvizsga igényünket, így gyorsan kaphatjuk kezünkbe azokat a dokumentumokat, melyek nélkülözhetetlenek az okmányirodában történő átíratáshoz. Jó, ha tisztában vagyunk azzal, milyen iratokat vigyünk magunkkal az eredetvizsgára és megismerkedünk a folyamattal is. Amennyiben nem vagyunk elég tájékozottak a témával kapcsolatban, célszerű körültekintően informálódnunk, ugyanis számos más esetben is elengedhetetlen a gépjármű eredetvizsgálat.

Cégünk akár munkaidőn kívül is vállalja a gépjármű eredetvizsgálat lebonyolítását! Tudjuk, hogy a legtöbb esetben szükség van a gördülékeny és gyors megoldásra, ezért egyedülálló módon igyekszünk ennek eleget tenni. Nálunk előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is lehetőség van az eredetvizsgára. Szerezzen bővebb információt a gépjármű eredetvizsgálattal kapcsolatos tudnivalókról, és az általunk nyújtott szolgáltatásról a www.gokartfehervar.hu weboldalunkon!

Bizonyosodjon meg az adás-vételre váró autó tulajdonságairól minél hamarabb! Eredetvizsga céljából forduljon hozzánk, hogy gördülékenyen és gyorsan kaphassa kézbe a szükséges dokumentumokat! Érdeklődjön bátran a 06-22-503-380–as telefonszámunkon vagy a weboldalunkon elérhető kapcsolati űrlapon keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Intézze egyszerűen, megbízhatóan csomagküldését Angliába és Írországba!
Intézze egyszerűen, megbízhatóan csomagküldését Angliába és Írországba!

Csomagot szeretne küldeni Angliába vagy Írországba, aminek céljából megbízható megoldást keres? Esetleg költözés előtt áll, és még nem tudja, hogyan...

Close