Kövess minket!
  
     

Arcplasztika: A hosszan tartó fiatalság

Arcplasztika: A hosszan tartó fiatalság
2014, május 20.

A mindennapok során a környezetünkből érkező ingerekre akarva vagy akaratlanul is válaszolunk arcunk reakcióival, tükröződnek gondolataink, érzelmeink, azonban kivétel nélkül mindenki arcán nyomot hagy az idő múlása. Bármennyire is szeretnénk örökké fiatalok maradni és bőrünket különböző módszerekkel és praktikákkal feszesen tartani, vannak olyan tényezők, amelyek hatásai elkerülhetetlenek. Az öregedés folyamata az arcon látszik meg leghamarabb és leglátványosabb módon, melyet befolyásolnak a genetikai adottságok, az életmód, az évek során felhalmozódott káros hatások, például stressz, alváshiány, táplálkozás és káros szenvedélyek.

Modern műtéti beavatkozás a hosszan tartó fiatalságért

Napjainkban a modern orvostudománynak köszönhetően léteznek olyan műtéti beavatkozások, melyek képesek hosszantartó megoldást nyújtani az arcon megjelenő öregedési jelekkel szemben. Az idő múlásával megjelenő ráncok, a bőr megereszkedése arcplasztikai beavatkozásokkal könnyedén kijavíthatóak, a bőr feszesebbé varázsolhatóbb, a mélyebb ráncok kisimíthatóak és fiatalos, természetes megjelenés érhető el, miközben a karaktert jellemző vonások megmaradnak. Az arc bőre könnyen alakítható, ennek köszönhetően az eredeti helyükre igazíthatóak a szövetek egy rutinműtét segítségével, mely előtt a megfelelő szűrővizsgálatok elvégzése szükséges.

Az arcplasztika előnyei:

  • A műtét nélküli eljárásokkal és szerekkel ellentétben hosszantartó megoldás az öregedés jeleivel szemben.
  • Azonnal látható eredmény, amely rövid, néhány hetes gyógyulási idő elteltével végleges állapotot mutat.
  • A műtéti hegek rejtve maradnak és fokozatosan halványulnak, alig észrevehetőek.
  • A fiatalkori arc és bőrszerkezet visszaállítható.
  • Pozitív lélektani hatásokkal rendelkezik, segít visszanyerni az önbizalmat, a gátlásokat leküzdeni.
  • A szövődmények és komplikációk kockázata minimális.

Válasszon profi plasztikai sebészt!

Dr. Jánky György a PRAXIS Plasztikai Sebészet plasztikai sebésze és a klinika főorvosa sok éves praxisa alatt már számos páciensnek segített sebészeti és egészségügyi problémáinak megoldásában és széles szolgáltatásaival várja új és meglévő ügyfeleit minden egyéni kéréssel. Tekintse meg a www.janky.hu weboldalon az arcplasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos bővebb tájékoztatót, valamint időpont egyeztetésért és egyéb kérdés esetén keresse munkatársainkat rendelési időben hétfőn és csütörtökön 14-19 óra között a 0620/ 934-8778-as telefonszámon, valamint érdeklődjön bizalommal a jankydr@janky.hu és jankydr@t-online.hu e-mail címeken!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
remylaure-athome.hu
Rémy Laure termékekkel az egészségtől csillogó bőrért!

Egészségünk megőrzésének szempontjából elsődleges jelentőséggel a táplálkozás bír. Ha szeretnénk egy hosszú a környezeti ártalmaknak ellenálló tartalmas életet élni, akkor...

Close