Kövess minket!
  
     

Amit a bőrülésekről tudni érdemes – mit, miért és hogyan?

Amit a bőrülésekről tudni érdemes – mit, miért és hogyan?
2016, március 2.

Minden anyag igényli a gondoskodást és az odafigyelést. Az élet természetes velejárója, hogy az idő múlásával a tárgyak elkopnak, elhasználódnak. A bőr, más anyagokkal szemben azonban rendelkezik egy olyan előnnyel, ami ugyanakkor hátránya is egyben. Él! A bőr anyag ugyanis lélegzik, ezáltal tovább eltartható és könnyebben javítható, ugyanakkor nagyobb gondosságot igényel.

A bőrülések javítása nem egyszerű feladat, érdemes szakértőre bízni, azonban az ápolási folyamatokat mi magunk is megoldhatjuk, sőt, az ülés érdekében szükséges is!

A bőrápolás folyamata három fő lépésből áll, melyek a következőek:

  • Tisztítás – a bőr felületét minden ápolás előtt alaposan meg kell tisztítani, hogy minden lehetséges szennyeződés eltűnjön. Enyhébb szennyeződés esetén elég egy kímélő tisztítót alkalmazni, míg komolyabb szennyeződés esetén intenzívebb tisztítás szükséges.
  • Impregnálás –az idő múlásával a bőr használata során elkopik felületéről az impregnáló réteg, ezáltal a bőrfelület sérülékenyebbé válik. Érdemes körülbelül 3 hónaponta leápolni bőrüléseinket impregnálószerrel is!
  • Ápolás – a megfelelő tisztítást követően a bőrfelületet bőrápoló szerrel kell lekezelni. Ezek a szerek megvédik a bőr felületét a sérülésektől és kopásoktól, UV védő hatásuk miatt megelőzik a fakulást, emellett pedig kellemes tapintást kölcsönöznek bőrüléseinknek.

Bár a bőrápolás meghosszabbíthatja a bőrülések élettartamát, azonban elérkezik az idő, mikor a bőrülések javítására kerül a sor. Ezt a folyamatot összetettségéből adódóan kárpitos szakember végzi. Cégünk sok éves tapasztalattal és minőségi termékekkel áll ügyfeleink rendelkezésére. Hiszünk benne, hogy a megfelelő gondoskodással bármilyen bőrfelület újjáéleszthető és kezelhető, javítható. Számunkra fontos a hitelesség és ügyfeleink elégedettsége, így honlapunkon a www.autokarpitozas.hu oldalon megtalálhat minden fontos információt, illetve referenciát. Ha mégis kérdése vagy kételye lenne, állunk rendelkezésére elérhetőségeink, akár telefonon a 06-30 9218-349-es számon, illetve e-mailben az info@autokarpitozas.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
erdiredony.hu_16feb
A lakberendezés új ékköve, avagy hogyan alkalmazzuk a rolettát?

A roletta az árnyékolástechnikai eszközök egyik legrégebbi formája, melyet méltatlanul hanyagoltak hosszú éveken át. Azonban hála a kor múltszázadhoz való...

Close