Kövess minket!
  
     

Alkalmazzon viszkóz anyagot nyári ruhák készítéséhez!

Alkalmazzon viszkóz anyagot nyári ruhák készítéséhez!
2017, május 26.

Igényes méterárut keres, amiből szebbnél-szebb termékeket nyújthat megrendelői számára? Esetleg saját célra készítendő ruhái alapanyagául lenne szüksége megbízható méterárura? A viszkózt alkalmazva egyedi, és hosszú időn keresztül kényelmet nyújtó kellékeket készíthet!

Különféle alapanyagok közül van lehetőségünk kiválasztani azokat a darabokat, amelyekből elkészíthetjük az ideális ruhákat saját magunknak, vagy teljesíthetjük a ránk bízott kéréseket. Szinte mindenütt találkozhatunk a természetes alapú vegyi szálak közé sorolható viszkóz anyaggal, ami a pamut helyettesítésére szolgál, ám annál kedvezőbb tulajdonságokkal bír, és többféle módon felhasználható. Egyre közkedveltebb, hiszen számos előnye ismert, így Önnek is kiváló lehetőséget biztosíthat munkái során. Lássuk az anyag legfontosabb tulajdonságait:

  • Jó nedvszívó képességgel bír
  • Élénk színei vannak
  • Kellemes, lágy viseletet biztosít
  • Kiválóan dekorálható festéssel, nyomással

Bővítené repertoárját? Ismerje meg méteráru nagykereskedésünket, és fedezze fel a különféle izgalmas textilek világát! Kifogástalan minőségű, többféle viszkóz anyagot rendelhet kedvező áron, ha cégünk, a K-Elme Kft. kínálatát választja. Nálunk méteráruk széles tárházából válogathat, melyekből egyéni igénye, valamint az Önhöz érkező kérések szerint készítheti el a ruhadarabokat. Ismerje meg részletesen a méteráru nagykereskedésünk által kínált lehetőségeket, és tekintse meg termékeinket honlapunkon, www.k-elme.com webcímen!

Minőségi árucikkei alapanyagául válassza a viszkóz anyagokat! Színvonalas és változatos kínálattal várjuk Önt is nagykereskedésünkben! Felmerülő kérdéseivel, egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal a +36-30/656-7993-mas illetve a +36-30/944-3097-es telefonszámok valamelyikén, vagy írjon nekünk a kelmekft@gmail.com e-mail címünkre! Munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, hogy Ön és megrendelői is teljesen mértékben elégedettek legyenek a végeredménnyel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ruháit tárolja praktikusan, egyedi gardróbszekrényben!
Ruháit tárolja praktikusan, egyedi gardróbszekrényben!

Praktikus és esztétikus kialakítást szeretne szobájába, minél gazdaságosabb helykihasználást elérve? A legtöbb helyet általában a ruhák és a kiegészítők foglalják...

Close