Kövess minket!
  
     

Alakítsa sorsát saját maga!

Alakítsa sorsát saját maga!
2016, július 1.

Beszéljünk egy kicsit a karmáról. A karmát, mint kifejezést, mindenki hallhatta már, de nem biztos, hogy a pontos jelentését is ismeri. A karma az indiai hitvilágból (hinduizmus, buddhizmus) származó kifejezés, amely az ok-okozati viszonyok, kölcsönhatások törvényét jelenti. A karma törvénye: “minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár”. Eszerint minden, a világon történő esemény egy következmény, tehát valamilyen oknak az okozata.

Fontos, hogy a karma nem egyenlő a sorssal! Karma tanfolyamokon való részvétel segítségével megtanulhatjuk felismerni, kielemezni és megérteni a világban – és a velünk történő dolgok okát, segítenek megérteni a miérteket.

Egy másik, misztikus hiedelem a sors. A sors egy olyan fogalom, mely szerint minden előre meg van írva, előre elrendeltetett úton haladunk – vagy egy másik nézőpont szerint mi magunk alakítjuk sorsunkat! Vagyis a sors eleve nekünk szánt útjáról nem térhetünk le, úgyis bekövetkezik, ami meg van írva, vagy mi döntjük el, melyik úton szeretnénk járni – így mindig alakítható saját sorsunk (“minden ember saját sorsának kovácsa”). Sorselemzés tanfolyamok segítségével nem csak saját, de mások sorsának okait és céljait is megismerhetjük, megérthetjük. A sors elemzése választ adhat a miértekre, segíthet megtalálni a helyes utat. Ez az elemzés rámutat, mit miért cselekedtünk, és mire számíthatunk cserébe. A sorselemzés a múltunkban történ események alapján vizsgálódik.

Ingás tanfolyamokkal megtisztíthatja sorsát, az akadályokat és blokkokat feloldhatja életében! A sorstisztító módszer a tudat alatti elmét és a lélekfeljegyzést vizsgálja. Segítségével megtalálható az összes olyan elem, félelem, mely blokkolhatja jelen életünket. A sorstisztítás tanfolyamon való részvétel tehát lényegi pontja lehet sorsunk további alakulásának.

Jelentkezzen Ön is karma, sorselemző, vagy sorstisztítás tanfolyamunkra, ha szeretné problémáit leküzdeni, és erőt szeretne meríteni a helyes út megtalálásához! Önfejlesztő képzéseinkről bővebben a www.szellemszive.hu weboldalunkon tájékozódhat, üzenetben pedig bátran tegye fel kérdéseit az info@szellemszive.hu e-mail címünkön keresztül! Tanfolyamainkra jelentkezhet e-mailben, vagy telefonon is hívhat bennünket: +36 70 329 4960, +36 20 500 2291!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
22306080 - huge mirror with frame nad colorful furniture
Tükrökkel a tágasabb lakásért!

A tükrök fontos szerepet játszanak mindennapi életünk során. Minden reggel a tükör előtt mosdunk meg, mosunk fogat, és készítjük el...

Close