Kövess minket!
  
     

Ajándékozzon virágcsokrot ballagásra – még akkor is, ha nem tud elmenni személyesen!

Ajándékozzon virágcsokrot ballagásra – még akkor is, ha nem tud elmenni személyesen!
2016, április 28.

Ön is meg lett hívva egy közeledő ballagásra, de nem tud személyesen részt venni? Esetleg nincs ideje sorban állni a virágárusnál? Vagy igazán különleges meglepetéssel szeretne kedveskedni? Célszerű tájékozódnia a virágokat kínáló üzletek között, és olyan szolgáltatót választania, ahol megfelelő árban biztosítják a virágküldés lehetőségét.

Életünk során sok emlékezetes pillanatban részesülhetünk, amelyekre a későbbiek folyamán mindig vissza fogunk emlékezni. Ilyen esemény a ballagás napja is, amikor virágok nagy számával találkozhatunk az érintett helyszíneken. Nem csak a díszítés célját, hanem az ajándékozás szerepét is tökéletesen töltik be a szebbnél szebb, színes virágok, ám néha nem szívesen látogatunk el a virágboltba, mert tudjuk, hogy ebben az időszakban rengetegen állnak sorba. Erről a problémáról máris megfeledkezhetünk, ha a virágküldés mellett döntünk! A virágcsokor kiválasztásában egy jól kialakított online felületen a segítségünkre lehet, amin keresztül könnyedén ki tudjuk választani a számunkra legtökéletesebb összeállítást.

Escada Virágszalon és Virágküldő Szolgálatunk segítségével bármilyen jeles napon könnyedén megajándékozhatja az ünnepeltet, méghozzá a virágküldés nagyszerű lehetőségét kihasználva. Virágcsokor ballagásra, születésnapra, névnapra – bármilyen eseményre fantasztikus ajándékként szolgál egy szépen összeállított csokor!

Számunkra nagyon fontos, hogy a virágok kiválasztása együttesen, magas színvonalon, szakértelemmel történjen. Az általunk készített virágcsokrokat a www.escadaviragkuldes.hu weboldalunkon tekintheti meg, ahol a virágokból fajtájuk, formájuk és színük szerint is válogathat, sőt, még alkalmak szerint is csoportosítottuk a csokrokat, ezzel ötletet adva a könnyebb választáshoz.

Okozzon örömöt Ön is! Nézzen szét virágküldéssel is foglalkozó virágszalonunkban, és válassza ki a legtökéletesebb csokrot! Bármilyen kérdése adódik, rendelkezésére állunk a 06-1/21-70-042-es telefonszámunkon, valamint a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
perdikft.hu.16mar
Egyedi és esztétikus fa bejárati ajtók

Teljes biztonságot adó, ugyanakkor barátságos és egyedi bejárati ajtót szeretne? A fa bejárati ajtó határozottan jó választás, ugyanis többféle formában,...

Close