Kövess minket!
  
     

Ajándékozzon gyermekének csillámgömböt!

Ajándékozzon gyermekének csillámgömböt!
2018, január 5.

Mostanság a játékpiacot nem csak az újdonságok uralják, hanem egyre több olyan játék is, ami évekkel ezelőtt igazi slágerterméknek számított, ezért nem véletlen, hogy újból a boltok polcaira kerültek a hógömbök. Utóbbiakat nemcsak régi köntösükben lehet beszerezni, hanem új külsővel és funkciókkal is, ebben a formában pedig már csillámgömböknek hívják őket!

A csillámgömbök rendkívül különlegesek, és ahogy a nevükből kikövetkeztethető, a havas tájat idézve, mesebeli csillogásukkal vonják magukra a figyelmet, emiatt nélkülözhetetlenek a téli időszakban. Ha még nem tudja, hogy milyen meglepetéssel csaljon mosolyt gyermeke arcára valamely közelgő jeles nap alkalmából, szerezze be a csillámgömböket! A csillámgömb a hagyományos hógömbbel ellentétben nem csak a gyermekszoba díszévé válhat, hanem praktikus eszközévé is, ugyanis a csillámgömbök LED izzóval is el vannak látva, így igazi hangulatvilágítást biztosítanak bármilyen szobában. A csillámgömbök meleg fénye nyugtatóan fog hatni gyermekére, ezáltal az elalvás is stresszmentes lesz, mivel a kicsinek nem kell sötétben aludnia! A gömbök különböző figurákkal és színekben szerezhetőek be, így kislánynak és kisfiúnak is örömet szerezhet velük! Ráadásul könnyedén, akár otthonról is beszerezhetőek!

A csillámgömbök bármilyen alkalommal kiváló meglepetésnek bizonyulnak, hiszen minden olyan elvárásnak megfelelnek, ami felmerülhet egy ajándékkal kapcsolatban: látványosak, praktikusak és nem utolsó sorban igényesen kidolgozottak!

Szerezze be a tökéletes ajándékot gyermekének, vásároljon csillámgömböt a Boyonex Kft.-től! A termékeket weboldalunkon tekintheti és rendelheti meg, amelyet a www.holnembolt.hu címen találhat meg! Kérdés esetén keressen minket telefonon, a 06-1-205-3047-es számon, vagy írjon e-mailt az info@holnembolt.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tetoválás: tájékozódjon, mielőtt dönt!
Tetoválás: tájékozódjon, mielőtt dönt!

Mindenki fejében megfordul legalább egyszer, ha máson tetoválást lát, hogy vajon milyen lenne, ha ő is viselne egyet a testén....

Close