Kövess minket!
  
     

Ajándékozzon életre szóló élményt szeretteinek! – Vásároljon tandemugrás kupont!

Ajándékozzon életre szóló élményt szeretteinek! – Vásároljon tandemugrás kupont!
2017, június 27.

Mindig nagy fejtörést okoz az ajándékvásárlás, legyen szó születésnapról vagy évfordulóról. Napjainkban egyre inkább népszerűek az úgynevezett élménybeli ajándékok, amelyeket nem tudunk kirakni a polcunkra, sem használni, de garantált, hogy életünk végéig emlékezni fogunk az eseményre!

Sokan választják az extrém meglepetéseket, például a tandemugrást, amely az ejtőernyőzés olyan formája, amelyet bárki kipróbálhat, előképzettség nélkül is! A tandemugrás nem egyedül történik, mivel egy speciális hevederrendszer segítségével szorosan egy profi tandempilótához van rögzítve az egyszeri ugró, mindent a szakember csinál. Természetesen az ugrás előtt egy rövid tájékoztató szükséges, amelyen minden fontosabb biztonsági előírást elmondanak.

Ha még mindig az ideális ajándék után kutat, ne tegye, vásároljon tandemugrás kupont! Napjainkban ez a lehetőség igencsak elterjedt, hiszen rengeteg olyan vállalkozás létezik, amelyek vonzó ajánlataikat kupon formájában kínálják az ügyfeleknek. Természetesen mielőtt belevágnánk a tandemugrás kupon megvásárlásába, tájékozódjunk az ugrás feltételeiről, ugyanis bizonyos egészségügyi kritériumoknak meg kell felelnie az alanynak, így nem biztos, hogy szerettünknek ez a legideálisabb ajándék, persze ezt könnyedén ellenőrizhetjük!

A kupon azért is ideális, mert nem kell azonnal felhasználni, így az ünnepelt jelölheti meg a számára megfelelő időpontot a tandemugráshoz! A másik előnye a kuponnak, hogy nem kell kifizetni a megrendeléskor, abban az esetben kell rendezni az anyagiakat, ha ténylegesen megtörtént az ugrás!  Előzetes átutalásra is van lehetőség, ha az ajándékozó nincs jelen az ugráskor.

Éljen a vissza nem térő lehetőséggel, vásároljon kupont a Tandemcentrumtól! További információkért keresse fel honlapunkat a www.tandemcentrum.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-961-2900-ás számon vagy érdeklődjön e-mailen a tandemcentrum@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Hogyan válasszunk szúnyoghálót? – Védje otthonát a rovarok ellen!
Hogyan válasszunk szúnyoghálót? – Védje otthonát a rovarok ellen!

A szúnyogháló legfőbb funkciója, hogy távol tartsa a rovarokat, bogarakat otthonunktól. Napjainkban a szúnyoghálók piacán rendkívül széles kínálattal találkozhatunk, beszerzéskor...

Close