Kövess minket!
  
     

A tökéletes nappali kialakítás 2017-ben

A tökéletes nappali kialakítás 2017-ben
2017, január 30.

Bár a belsőépítészetet nem szokták a tipikus művészeti ágazatok között emlegetni, tagadhatatlan, hogy elengedhetetlen hozzá a kreativitás, egyediség és szépérzék. Mint minden kreatív területnek, a belsőépítészetnek is megvannak a maga irányzatai, melyek általában évről-évre változnak. Idén a lakberendezésben is jelentős változások érhetők tetten, melyek természetesen a belsőépítészetre is hatást gyakorolnak. Vegyük sorra tehát, hogy az idei trendek alapján, milyen a tökéletes nappali kialakítás belsőépítészeti szempontból.

Az első jelentőségteljesebb változás, mely végbement a lakberendezésben és a belsőépítészetben is egyaránt, az a skandináv minimalizmus háttérbe szorulása, illetve a fehér szín uralmának megtörése. Ugyanis idén a mediterrán és a trópusi árnyalatok veszik át az uralmat a jól megszokott pasztelles tónusoktól. Idén tehát, ha nappalit szeretnénk kialakíttatni, mindenképpen az alábbi színek közül szemezgessünk: guacamole, terrakotta, piszkos rózsaszín, homok, jeges kék, élénkzöld, nap sárga.

A második legnagyobb változást pedig a tér és a formák átalakulása jelenti. A belsőépítészetben a nagy üres tereket megtörik a bizonyos falszakaszokon alkalmazott díszburkolatok alkalmazása, melyek főként parafából vagy kőből készülnek. Formákat tekintve bár maradnak a geometrikus alakzatok, azonban az egyenes és letisztult vonalakat felváltják az attraktívabb megoldások, mint például egy sokszög. Egy nappali esetében ez leginkább a falazat kialakításánál érvényesülhet, illetve egy kandalló installációval.

Akár szeretnénk követni az aktuális belsőépítészeti és lakberendezési trendeket, akár maradnánk a megszokott irányzatoknál, esetleg egy teljesen egyedi megoldást szeretnénk kiviteleztetni, fontos, hogy tapasztalt és profi csapatot bízzunk meg a feladattal!

Ha Ön is szeretné nappalija belsőépítészetét megbízható szakemberekkel megvalósítani, látogasson el honlapunkra, a www.deco-design.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve referenciáinkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +361/466-9358-as számon, akár e-mailben az iroda@deco-design.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
2017 kedvenc ülőgarnitúrái: árnyalatok, textúrák és formák
2017 kedvenc ülőgarnitúrái: árnyalatok, textúrák és formák

Minden évnek megvannak a maga lakberendezési trendjei, melyre gyakran más művészeti ágak gyakorolnak hatást. Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő...

Close