Kövess minket!
  
     

A tetoválás művészet!

A tetoválás művészet!
2016, március 2.

Köztudott, hogy a tetoválás réges-régi, ősi időkig nyúlik vissza. Minden korban előfordultak hagyományok, tiszteletadás, díszítés céljából, de akadtak olyan idők is, amikor a tetoválás büntetendő volt, esetleg kínos, vagy egyszerűen csak el volt hanyagolva. Ismert történelmünk során tehát végigkísért bennünket a tetoválás, mint mesterség, és mint a test ékszere.

Bár mindenki jól ismeri a meggondolatlan, igénytelen tetoválásokat, ugyanúgy mint régen, ma is visszatért és egyre népszerűbb a tetoválás művészetként, és a test díszeként. Bizonyára Ön is látott már olyan tetoválást, amire nem megvetéssel nézett, inkább érdeklődve, vagy gyönyörködve, legyen az fekete-fehér, vagy színes tetoválás.

A tetováló szalonok mesteremberei évekig gyakorolják a tanult technikákat, rendkívül sok tényezőre ügyelve közben. Ugyanis nem elég a bőrre tetoválni, de sokféle óvintézkedést kell tenni előtte, és utána is. A tetováló azért választja magáénak ezt a hivatást, mert jó kézügyességgel, kreativitással, precizitással rendelkezik mindamellett, hogy szeret tetoválni. Ezek a művészek nap mint nap újabb ötletekkel, ábrákkal, képekkel rukkolnak elő, és alig várják, hogy valaki bőrére ráfesthessék. A tetoválás tehát olyan hivatás, melyet csak szeretettel és odaadással lehet csinálni.

Sokan félnek magától a tetoválás menetétől, a fájdalomtól, vagy egyáltalán magát a tetoválást vetik meg. Mi ennek az oka? Valószínűleg nem, vagy csak alig ismer olyan embert, aki rendelkezik tetoválással, szocializációs környezetében nem fordultak elő tetovált emberek, esetleg szülői nyomásra alakult sokukban ez a viszolygás. Erről nem ők tehetnek, hanem a mindenkori társadalom.

Így a művészetre is sokféleképpen tekintettek már az évszázadok során. A festőket, grafikusokat, fényképészeket ma mind-mind elismerik a különböző népek, de mint művészetet, a tetoválás nagyon kevés országban igazán tolerált. Jelenleg ugyan elviselt státuszban van a tetoválás, mint fogalom, eljöhet a nap, amikor az emberek kénytelenek lesznek elfogadni, és az életük részévé tenni ezt a művészeti formát is.

Ha kedvet kapott tetováltatni, vagy szeretne jobban utánanézni, kérdezni néhány dolognak, keresse fel weboldalunkat a www.tattoosilver.hu honlapot további információkért! Bátran írjon e-mailt a tattoosilver@gmail.com címre, de telefonos érdeklődésre is lehetőség van a +36-20/497-51-71-es számon! Ne féljen megismerni azt, ami az emberiség életének része! Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt győri tetováló szalonunkba!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
gres-massimo.hu_16feb
Fa padlólapok kültérre, fürdőszobába? Lehetséges!

A fa bútorok, gerendák és burkolatok kivételes megjelenést adnak otthonunknak. Legyen az rusztikus, modern, vagy toszkán stílus, otthonunk kialakításában jelentős...

Close