Kövess minket!
  
     

A színek szerepe: Hogyan öltözzünk ki idén ősszel?

A színek szerepe: Hogyan öltözzünk ki idén ősszel?
2017, október 30.

A szeszélyes ősz minden nő rémálma, hiszen a reggeli készülődés és ideális ruha kiválasztása az átlagosnál is nagyobb nehézséget jelent. Ami biztos, hogy a réteges öltözködéssel nem lőhetünk mellé, így néhány női kardigán vagy boleró vásárlása garantáltan jó döntés. De hogyan válogassunk a színek között?

A színek jelentős mértékben meghatározzák közérzetünket, és ez bizony az élet minden területén egyformán jellemző, a lakberendezésben éppúgy, mint az öltözködésben. Ám a hölgyek jól tudják, hogy a színek pszichológiája csak egyetlen tényező a sok közül, mely meghatározza, hogy milyen árnyalatú ruhadarabokat érdemes választani. Az aktuális divattrendek különösen nagy jelentőséggel bírnak, lássuk, milyen színvilágú női pulóvereket, kardigánokat, bolerókat ajánlott választani idén ősszel!

  • Az évszak legszebb árnyalatait jelenítik meg a fák, és ez a hangulat ruháinkból sem hiányozhat, a skarlátpiros, narancsvörös és a grenadin mind trendik idén.
  • A természet színei nem csupán a vöröses tónusokban jelennek meg ősszel, olyan különleges színekben is érdemes gondolkodni, mint amilyen az arany-olíva vagy a rumos vajszín.
  • A lilának elsősorban a komolyságot, eleganciát sugalló árnyalatai kerülnek előtérbe, így divatos a portói lila és a balettrózsaszín is.
  • A hidegebb színek kedvelői is megtalálják számításukat az idei őszi divatban, ugyanis a navy-peony (bazsarózsa kék) és a szürke is trendik.

Önnek melyik a kedvence? Nézzen körül bátran női ruha webáruházunk kínálatában, ahol mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet, hogy az egyhangú őszi napokon is ragyogó legyen megjelenése! Látogasson el a www.oltozzki.hu oldalunkra, és fedezze fel az outlet őszi ruhák hatalmas választékát, böngésszen női boleró, kardigán és pulóver kínálatunkban, kérdésivel pedig bátran írjon nekünk az info@oltozzki.hu e-mail címre, mindenben szívesen segítünk!

Hozzánk érdemes visszanézni, hiszen minden kedden és csütörtökön új termékekkel várjuk érdeklődőinket! Öltözzön ki ősszel is velünk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen formájú szemöldök áll jól?
Milyen formájú szemöldök áll jól?

A megjelenésére minden hölgy kényes, és a sors fintora, hogy mindig arra vágyunk, amivel nem áldott meg a természet. Ám...

Close