Kövess minket!
  
     

A szem alatti táskák kialakulása és hatékony kezelése

A szem alatti táskák kialakulása és hatékony kezelése
2015, december 30.

Az évek múlásával és az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban jelennek meg a szem alatti táskák is. Azonban a természetes, korral járó folyamatot nem minden esetben maga az idő múlása alakítja ki. Milyen esetekben fordulhat még elő kialakulása?

  • Vízvisszatartás – ez leggyakrabban hormonális hatások, vagy a túlzottan sós étkezés következtében valósulhat meg.
  • Helytelen alvási helyzet – a hason alvás, vagy párna nélküli fekvés a gravitációs folyamatok következtében segíti a szem alatti táskák kialakulását.
  • Alváshiány
  • Kevés folyadék bevitel – bár ez inkább a szem alatti sötét karikák kialakulását eredményezi, vezethet táskák kialakulásához is.
  • Allergiás betegségek
  • Örökletes tényezők
  • Vese- vagy pajzsmirigybetegség
  • Fertőzések

A szem alatti táskák kezelésére, és a szemkörnyékápolására számtalan praktika létezik, azonban nem mindegyik hatásos, hiszen az eredményes kezelés függ a kiváltó októl is. Allergia, fertőzés vagy komolyabb betegség esetén mindenképpen szakorvoshoz szükséges fordulni.

A megfelelő hidratálás sok esetben eredményes megoldást biztosít, melyre kiváló perspektívát nyújt a szemkörnyék ápolók alkalmazása. Ez kiváltképp azok számára előnyös, akik kevés folyadékot visznek szervezetükbe, keveset vagy helytelenül alszanak, illetve örökletes problémával küzdenek.

A szemkörnyékápolására számtalan készítmény áll rendelkezésre, így a nappali gélek, szemkontúr krémek, arcmaszkok és szemkörnyékápoló krémek. A RémyLaure különös gondot fordít arra, hogy termékei száz százalékig természetes és tápláló összetevőkből épüljenek fel, így alkotva meg a legtökéletesebb gondoskodást bőrünk számára. Az általunk kínált termékek egyúttal hidratálják és ránctalanítják a szemkörnyéket, ezáltal biztosítva komplex megoldást. Ha Ön is a tökéletes megoldást keresi szemkörnyékeápolására, forduljon hozzánk bizalommal. Keresse fel honlapunkat a www.remylaure-athome.hu oldalon, és tekintse meg kényeztető készítményeinket. Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz telefonon a +36-30/948-3359-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
füstölők
Érzékszervi stimuláció a harmónia megteremtéséhez

A keleti kultúrákban már évezredek óta alkalmazzák a különféle füstölőszereket, melyek közül főként az indiai, kínai, tibeti és japán füstölők...

Close