Kövess minket!
  
     

A szeletelőgép a mindennapokban

A szeletelőgép a mindennapokban
2017, március 29.

Szeletelőgépeket leginkább vendéglátó egységekben láthatunk a gyors munkavégzés miatt. Ezeken a területeken szükséges, hogy egyes zöldségek, húsok felszeletelése ne vegyen el sok időt és esetlegesen, hogy pontosan vághassunk különböző méretű szeleteket. Minden éttermi konyha, büfé elengedhetetlen kelléke.

De vajon mi is használhatnánk otthon a hétköznapokban? Bár a mi konyhánk nem bonyolít akkora forgalmat, mint egy vendéglátóhely, de számunkra is előnyös egyes helyzetekben, ha gyorsan tudunk szeletelni. Nézzük akár a reggelit. A mai rohanó világban nem sok időnk marad arra, hogy rendes reggelit készíthessünk magunknak. Sokan már előző este rakják össze másnapi reggelijüket, de mindenki jobban szereti a frissen szeletelt ételeket. Munkába készülés során egy szeletelőgéppel pár perc alatt készíthetünk magunknak egy finom szendvicset. A kenyér frissen felvágva az igazán finom, amit egy szeletelőgéppel könnyen és gyorsan megtehetünk! Ha esetleg már előre szeletelt felvágottakat vásárol, akkor hozzá a finom zöldségeket, sajtot pillanatok alatt felszeleteljük. Sokan nem szeretik az előre becsomagolt felvágottakat, mert ha egész rúdban vásárolunk, az frissebb marad a későbbi szeletelésnél, de szeleteket se könnyű kézzel rendesen és gyorsan vágni ezért ilyenkor is praktikus lehet egy szeletelőgép. Ebéd alapanyagok gyorsan? Szeletelőgéppel a zöldségeket, sajtokat könnyen megfelelő szeletekre vághatja az ebédhez! Szeretne olyan szép ételeket készíteni, mint egy profi szakács? Egy szeletelőgéppel többféle vastagságra is felszeletelhetünk húsokat.

Hallgasson ránk és vásároljon ön is szeletelőgépet konyhájába! Könnyítse meg és gyorsítsa fel a saját munkáját! Az előzőekben is láthattuk mennyi pozitív dolgot rejt magában egy szeletelőgép!

Szeletelőgép vásárlásánál is forduljon a megfelelő céghez a jó minőségű gépekért! Vásároljon tőlünk! A Ma-Ga szeletelőgépekre számíthat! Látogasson el honlapunkra a www.ma-ga.hu címre és tekintse meg a nálunk kapható szeletelőgépeket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 957 45 53 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mit érdemes tudni a CSED és a GYED igénylésének jogszabályi változásairól?
Mit érdemes tudni a CSED és a GYED igénylésének jogszabályi változásairól?

2017-ben megváltozott néhány jogszabály, ami érinti a kisbabás anyukákat. Ezekkel nem árt tisztában lenni ahhoz, hogy megkapjanak minden igényelhető anyagi...

Close