Kövess minket!
  
     

A negatív, romboló stressz hatásairól részletesebben

A negatív, romboló stressz hatásairól részletesebben
2018, április 3.

A negatív stressz egy olyan jelenség, ami egyre fokozottabban van jelen az életünkben, és amit mindenki próbál minél hatékonyabban kiiktatni az életéből. Miért olyan veszélyes, és milyen hatással van pontosan a szervezetünkre?

A negatív stressz rövid- és hosszútávon is romboló hatással bír, amit a szervezetünk nem köszön meg nekünk, sőt, akár az életünket is képes megrövidíteni. Egyik különösen romboló fajtája lehet a munkahelyi stressz, aminek feloldására számos stresszkezelő tréning kísérel megoldást nyújtani.

A negatív stressz nem más, mint egy figyelmeztetés, egy válaszreakció a szervezettől arra, amikor a testünket, erőforrásainkat nem megfelelő módon használjuk. Kiváló példa erre a munkahelyi stressz, ami egyre több munkavállalót érint. Hosszú távon megfosztja az embert attól, hogy maximálisan teljesíthessen, krónikus fizikai tüneteket okoz, és akár depresszióba is torkollhat. Ennek a stressz-fajtának a hatására a szervezet fejfájással, szorongással válaszolhat, de hosszú távon hajlamosít a szív- és érrendszeri betegségek kialakulására is, és vezethet kiégéshez is. Gyomorfekély, pánikroham, az immunrendszer gyengülése, alacsony önértékelés, egyre gyakoribb megbetegedések lehetnek a következményei. Ijesztően hangzik? Az ilyen stressz hatásai és tünetei szerteágazóak, ezért egy stresszkezelő tréning elvégzése mindenképpen előnyös döntés lehet!

A www.profiles.hu weboldalon hasznos megoldásokat kínálunk a munkahelyi problémákra, vezetőknek és alkalmazottaknak egyaránt igyekszünk célzott tréningekkel, így stresszkezelő tréninggel is segíteni. Nézze meg, mit kínálunk, és tegyen azért, hogy jobb lehessen, hogy olyan sikereket érjen el a karrierjében, munkatársaihoz való viszonyában, amilyeneket mindig is szeretett volna! Ezt a stressz hatásainak súlya alatt roskadozva nem lehet megvalósítani. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-200-6876-os telefonszámon, vagy pedig a profiles@profiles.hu e-mail címen, és ismerje meg szolgáltatásainkat! Igyekszünk minél előbb szabad időpontot találni, és személyes találkozó keretein belül bemutatni Önnek stresszkezelő tréningünket is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
redonydiszkont.hu.18.03
Megújulás a tél után napellenzővel!

Amikor a meleg idő végre újra felváltja a már untig ismert hideget, mindenki tevékenyebbé válik. Valahogyan szeretnénk kicsit megújulni, megújítani...

Close