Kövess minket!
  
     

A műanyag szemetes, mely egyetlen otthonból sem hiányozhat!

A műanyag szemetes, mely egyetlen otthonból sem hiányozhat!
2016, december 1.

Korunk egyik legfontosabb küldetése a hulladékgazdálkodás optimalizálása, melyben a szelektív hulladékgyűjtés hatalmas szerepet játszik. Mivel ez napjainkban már háztartás szinten működik, így elengedhetetlen, hogy a házban egyszerre több műanyag szemetest is elhelyezzünk. Hogy miként érdemes szelektálni a hulladékot, és hogyan tehetjük gyermekeink számára is érdekessé a témát? Eláruljuk!

A műanyag szemetesek legfőbb előnye, hogy többféle kivitelben kaphatóak, illetve könnyedén átalakíthatóak. A konyhában egyszerűen elrejthetőek akár egy fiókos, akár egy szekrényes kialakításban. Mivel ebben a helyiségben használjuk fel a legtöbb hulladékot, érdemes itt elhelyezni a három fő gyűjtőcsoportot. Külön műanyag szemetesbe gyűjtsük a papírt, külön a fémet és a műanyagot, és külön minden más hulladékot. Ha a környezetünkben lehetőség van az üveg szelektív gyűjtésére is, akkor érdemes azt is külön szelektálni, ellenkező esetben a többi hulladék közé kerül.

A fürdőszobában is érdemes egy külön műanyag szemetest fenntartani a műanyag flakonok és tubusok számára, a többi háztartási hulladéktól külön szelektálva. Minden más helyiségben érdemes elhelyezni egy, a kollektívhulladék gyűjtésére alkalmas műanyag szemetest, és külön egy központi helyen kialakítani egy szelektív gyűjtőt, ha a konyhai szemetes túl messze lenne.

A gyermekeket már egészen kiskoruktól kezdve érdemes a tudatosságra nevelni, melyet kisebb korban még tehetünk játékosan. Akár a szemetesek dekorálásával, akár egy játék vagy szeánsz kialakításával, érdekesebbé tehetjük számukra a szelektív gyűjtés világát! Ha Ön is megbízható, ugyanakkor könnyen alakítható és praktikus kiszerelésű műanyag szemeteseket keres, látogasson el honlapunkra, a www.bandyplastics.hu/hu/termekek/konyha.html-re, ahol számtalan termék közül válogathat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a +36 70 594 5105-ös számon, akár e-mailben az info@bandyplastics.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
11114246 - modern dining room with a yellow chairs
Üzemi étkezőjét tegye stílusossá és kényelmessé!

Felújításra vár üzemi étkezője, vagy új helyen lesz kialakítva, és szeretné a lehető legjobb módon berendezni? Vállalkozása teljesítményét azzal is...

Close