Kövess minket!
  
     

A legjobb program édesszájúaknak: desszertkészítő tanfolyam

2017, október 20.

A sütik imádói számára gyakori probléma, hogy nincs otthon valami finom desszert minden alkalommal, amikor megkívánják. Még ha fel is készültek, és vettek hazafelé menet pár szelet süteményt a cukrászdában, az is gyorsan elfogy, és még drága is. Az igazi mennyország, amikor házi készítésű süteményeket ehetünk, ezért érdemes elsajátítani a desszertkészítés művészetét, hogy ízletes és változatos édességeket készíthessünk az egész család örömére.

A sütemények készítési módjának megtanulásában az a legnehezebb, hogy egy pár mondatos recept alapján tudunk csak tájékozódni, ez pedig általában ahhoz vezet, hogy a végeredmény meg se közelíti az elképzeléseinket. Egy-két leégetett muffin, íztelen csokimáz és rágós piskóta után könnyen elmehet a kedvünk a próbálkozástól, pedig nem érdemes ilyen könnyen feladni. A desszertkészítő tanfolyamokon profik segítségével sajátíthatjuk el a sütemények készítésének titkát. Egy-egy fogás elkészítését rövid időn belül megtanulhatjuk desszertkészítő tanfolyamokon, és ezek után soha többé nem kell aggódnunk, hogy nem lesz édesség a vacsora után!

Ha szeretné megismerni a süteménykészítés rejtelmeit, jelentkezzen desszertkészítő tanfolyamainkra! A Bonit’Artnál számtalan különféle desszert készítésének titkát sajátíthatja el workshopjaink keretein belül. Legyen szó sajttortáról, muffinról, pitéről vagy péksüteményekről, nálunk megtalálja a megfelelő desszertkészítő tanfolyamot! Az egészséges életmód követői pedig megtanulhatnak glutén- vagy cukormentes süteményeket készíteni, illetve egyik desszertkészítő tanfolyamunkon zöldségből készíthető sütemények receptjét tanítjuk meg.

Cukormámoros vagy ízletes, egészséges süteményeket szeretne magabiztosan készíteni? Jelentkezzen hozzánk! További információért látogasson el honlapunkra, a www.bonitaart.hu webcímre, és tekintse meg tanfolyamaink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-235-4626-os telefonszámon vagy az info@bonitaart.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
48131542 - two professional janitors are cleaning the modern office
Tartsa tisztán munkakörnyezetét színvonalas, gyors irodatakarítással!

Számos ügyfél fordul meg irodájában nap, mint nap, így külön gondot szükséges fordítani a környezet tisztán tartására? Gyakran ütközik nehézségekbe,...

Close