Kövess minket!
  
     

A lakberendezés új ékköve, avagy hogyan alkalmazzuk a rolettát?

A lakberendezés új ékköve, avagy hogyan alkalmazzuk a rolettát?
2016, március 2.

A roletta az árnyékolástechnikai eszközök egyik legrégebbi formája, melyet méltatlanul hanyagoltak hosszú éveken át. Azonban hála a kor múltszázadhoz való kötődésének, napjainkra ismét aranykorát éli. Bár felszerelése nem igényel komoly szaktudást és összetett műveleteket, alkalmazása mégis bizonyos lakberendezési szabályokhoz kötött.

A roletta legfőbb előnye, hogy megannyi kivitelben fellelhető, és tökéletesen személyre szabható, egyéni megrendelés esetén pedig méretre és stílusra igazítható. De mire ügyeljünk használatánál?

  • Harmónia – míg egyes berendezési tárgyak esetében megengedett az éles elhatárolódás, addig a roletták esetében fontos a harmonizáció. A környezettel, a bútorokkal és magával az otthon hangulatával.
  • Minőség –más árnyékolástechnikai szerkezetek esetében nem olyan feltűnő a silány minőségű alapanyagból készült verzió, azonban a roletták között azonnal észrevehető, hogy mennyire megbízható forrásból lett beszerezve.
  • Kivitel – fontos a szín, a minta és a méret. Nem túl előnyös a túlméretezett, ugyanakkor a kisebb verzió sem. Fontos, hogy optikailag kiegészítse az ablakunkat, ajtónkat.
  • Rendeltetés – attól függően, hogy milyen mértékű árnyékolásra szeretnénk alkalmazni, a roletta lehet fényáteresztő vagy teljesen fényzáró is.

Ezek mellett természetesen fontos a kivitelező és a forrás. Mindinkább egyedi kialakításra vágyunk, annál értelemszerűbb, hogy egyéni vállalkozást kell megbíznunk a kivitelezéssel és a beépítéssel.

Ha Ön is szeretné otthonát igazán különlegessé varázsolni, árnyékoláshoz alkalmazzon rolettát. Számunkra az Érdiredőnynél az árnyékolástechnika a színvonalról és a hibátlan kivitelezésről szól. Fontos, hogy ügyfeleink elégedettek lehessenek, és otthonuk kifogástalan árnyékolóval rendelkezzen. Tekintse meg Ön is roletta kínálatunkat honlapunkon a www.erdiredony.hu oldalon. Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a 06-20-9429-676-os számon, vagy e-mailben az info@erdiredony.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Légy
Űzze el a legyeket!

Szeretne időben tenni a tavasszal várható újabb legyek megjelenése ellen? Gondoskodjon erről előre, hogy ne érje váratlanul kellemetlen helyzet! Korszerű...

Close