Kövess minket!
  
     

A kávéfőzés öröme minőségi eszközökkel

A kávéfőzés öröme minőségi eszközökkel
2015, szeptember 2.

A kávé főzése sokféle eljárással történhet. Több eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek segítségével finomabbnál finomabb kávét készíthetünk. A vendéglátóhelyeken azonban még kiemeltebb figyelmet szükséges szentelni ennek a kérdésnek, hiszen a vendégek csak az ízletes kávéval lesznek elégedettek, és így válnak visszatérő vendégekké.

A kifogástalan kávé fogyasztásához, kiszolgálásához nélkülözhetetlenek a magas minőségű kávés eszközök. Ezek használatával tudunk csak megbízhatóan, mindig ízletes kávét kínálni. Ha a kávés eszközöket vizsgáljuk, elmondhatjuk, hogy talán a szűrőtartós, hagyományos eszpresszó nyújtja a legjobb kávéminőséget. Árat tekintve azonban a kotyogók olcsóbbak, és a hozzávaló kávék bárhol beszerezhetők könnyedén. Nagyon sok múlik azon, hogy frissen daráljuk-e a kávét. Így finomabb végeredményre számíthatunk, mintha korábban tesszük ezt nagy mennyiséggel.

A helyesen őrölt kávé:

  • megfelelő finomságú
  • frissen, az épp szükséges mennyiséghez mért
  • szélsőséges őrlésbeállításokat kerülve készült

Kérdéses, hogy az eszpresszó, vagy a klasszikus kávé mellett döntünk. A köztük lévő különbségek az elkészítési módokból erednek. A filteres kávéfőzésnél a víz kisebb nyomás alatt válik forró kávévá, és gyengébb lesz, így nagyobb mennyiségben fogyasztható. Ezzel ellentétben az eszpresszó kávéfőzés eredményeként ízletesebb, jobb minőségű kávét fogyaszthatunk.

A Minden Ami Bár kínálatában megtalál minden olyan kiváló minőségű kávés eszközt, kelléket, amelyek biztosítják a kifogástalan ízű kávé elkészítését. A www.mindenamibar.com weboldalon kézi kávéőrlők, kotyogós kávéfőzők, kávétömörítéshez szükséges kellékek széles választéka áll rendelkezésére. Fejlett technológiával, gyors és rugalmas kiszolgálással büszkélkedhetünk, és igyekszünk az egyedi igények szerinti kiszolgálást biztosítani mindig.

Kérje már most az Ön számára is nélkülözhetetlen, kávékészítéshez szükséges eszközöket! Látogasson el honlapunkra, vagy keressen meg bennünket a 06-70-617-02-80 –as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kisnagyautoberles.hu
Az autóbérlés előnyei télen is

Jobb időben, előre gondolni arra, hogy a közelgő hidegebb hónapokban milyen gyakran lesz szükségünk bérelt autóra. Az autóbérlés lehetősége számos...

Close