Kövess minket!
  
     

A gördíthető polcos állvány akár az iskolai könyvtár megbecsült berendezése is lehet!

A gördíthető polcos állvány  akár az iskolai könyvtár megbecsült berendezése is lehet!
2018, október 29.

A raktárberendezésnek való polcokat és állványokat  nem véletlenül szemelik ki maguknak ott is, ahol nem feltétlenül a raktározás a cél.  Ha valaki egy polcrendszert szeretne vásárolni és használni, garantáltan nem kell majd csalódnia egy profi állványban. Az ilyen polcos állványokat nagyon precízen megtervezik és tökéletesen kivitelezik, mert komoly feladatot szánnak nekik. Darabárut kell tárolniuk, méghozzá a lehető legelőnyösebb formában. Mit jelent egy polcos állvány esetében, hogy a berendezés előnyös tulajdonságokkal rendelkezik? Először is széles körben felhasználható, így akár egy iskolai könyvtár, vagy szertár berendezése is válhat belőle.

Egy színvonalas, alaposan megtervezett polcos állvány több dologban is különbözik az egyszerű, mezei polcrendszerektől. A polcos állványok anyagukban ellenállóbbak, szerkezetükben masszívabbak, hiszen arra tervezték őket, hogy akár az átlagosnál nagyobb súllyal is megbirkózzanak, az iskola esetében ez jelentheti a könyvtári könyveket, vagy éppen kémia-, technikafelszerelést is. A polcos állvány ezen kívül helytakarékos formában képes a legnagyobb tároló helyet kínálni a felhasználók számára. Egy iskolai szertár, vagy könyvtárnak kinevezett helyiség általában az ideálisnál kisebb méretekkel rendelkezik. Ezekbe az apró szobákba, termekbe kell minél több tárgyat elhelyezni. A polcos állványok erre a feladatra születtek, hiszen könnyen variálhatóak, egyszerűen mozgathatóak és nagyszerűen hasznosíthatóak, hála gördíthető kivitelezésüknek, de a szerelhetőségüknek is.

A Vasszer Raktártechnika Kft. a www.vasszer.hu weboldalon a polcos állványok legjobbjait forgalmazza. Keressen meg minket bizalommal, ha iskolai berendezésnek keres megbízható polcos állványokat! Amennyiben részletekre kíváncsi, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén: hívjon a +36-32-512-600-as, vagy a +36-32-512-610-es telefonszámon, illetve írjon a vasszer@vasszer.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tetemszallitasbudapesten.com_2
Az állathamvasztással nem feltétlenül kell végső búcsút vennie hűséges kedvence földi maradványaitól!

Sokan állítják, hogy egy háziállat elvesztése legalább olyan fájdalommal jár, mintha egy közeli hozzátartozótól, rokontól kellene búcsút venniük, hiszen a...

Close