Kövess minket!
  
     

A füstölők haszna a mindennapokban

A füstölők haszna a mindennapokban
2016, augusztus 23.

A füstölőket viszonylag gyakran használjuk a mindennapokban, remek megoldás lehet, ha szeretnénk kellemes illatokkal megtölteni a szobánkat. Azonban van pár érdekes tény a füstölőkről, melyeket azok sem feltétlen ismernek, akik naponta használják őket. Nem csak a spirituális beállítottságú emberek vehetik hasznát a füstölőknek, ugyanis vannak olyan praktikus hatásai, amelyek bárkinek a hasznára válhatnak.

Az egyik legaktuálisabb érdekesség a füstölőkről az, hogy rovarűzőként is lehet őket használni. A buddhista szerzetesek is gyakran arra használták, hogy elűzzék a szúnyogokat és legyeket mikor a szabadban meditáltak. Nyári estéken mindannyian küszködünk a szúnyogokkal, melyek a szabadban elviselhetetlen módon lepnek el minket, de még a szúnyoghálós szobába is valahogy bejutnak a bosszantó rovarok, hogy este ne hagyjanak minket aludni. Ha lefekvés előtt meggyújtunk egy füstölőt, biztosítva van a nyugodt alvás.

Nyílt titok, hogy a füstölőknek stresszoldó hatásuk is van. A kellemes illat segít megnyugtatni a felzaklatott az agyi működést. Egy kemény munkanap után érdemes nyugodtan leülni, meggyújtani egy füstölőt, és hagyni, hogy szépen elszálljon belőlünk a stressz. Hasonló módon segíthet abban, hogy megszabaduljunk a fejfájástól, álmatlanságtól, és segít visszanyernünk a fókuszt. A füstölő hatása nem függ össze azzal, hogy mennyire közelről szívjuk be a füstjét, sőt, kifejezetten egészségtelen közvetlenül a füstölőből szívni a füstöt. Nem tesz jót az orrnak, ezért mindig hagyni kell a füstöt szépen elterjedni a szobában, így fejti ki harmonizáló hatását.

Ha szeretné otthonát nyugtató illatokkal megtölteni, nézzen szét webáruházunkban! Nálunk Európa egyik legnagyobb füstölőválasztékából válogathat, látogasson el honlapunkra a www.piercingrendeles.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket! Ha kérdése van, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70/600-09-99-es vagy a 06-70/600-10-11-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
arany ékszer
Érdekességek az aranyról

Ha létezik a nemesfémek között király, az arany az! Felfedezése az emberiség történetének egyik legnagyobb sikere! Számtalan módon felhasználható, tulajdonságait...

Close