Kövess minket!
  
     

A biorezonanciás vizsgálat és kezelés előnyeiről bővebben

A biorezonanciás vizsgálat és kezelés előnyeiről bővebben
2017, január 30.

Manapság egyre nagyobb figyelem terelődik az alternatív gyógymódok felé, ami nem véletlen, hiszen egyes problémák kezelésénél kifejezetten pozitív hatásai vannak az újfajta, a klasszikus orvostudománytól eltérő megoldásoknak. A biorezonanciás kezelések és vizsgálatok pedig talán a fő zászlóvivői ezeknek a gyógymódoknak, hiszen sok más egyéb kezelés mellett, ezek hatékonyságára számos kézzelfogható bizonyíték és tapasztalat létezik.

A biorezonanciás vizsgálat felettébb egyszerű alapelven működik, és remek kiegészítő kezelés lehet a legtöbb probléma esetén. A sejtek és az elektromágneses behatások kapcsolata bizonyított, tehát ezekkel az impulzusokkal könnyen feltérképezhetőek a sejtek, pontosabban azok mozgása, hiszen ezekből számos következtetést lehet levonni a működésükkel kapcsolatban, ráadásul meglepő pontossággal. A biorezonanciás vizsgálat tehát a sejtjeink mozgását figyeli, és ez alapján állít fel egy diagnózist, ami kimutathatja, hogy milyen rejtett problémák adódnak szervezetünkben. Egy egyszerű tüdőgyulladástól kezdve a gombás fertőzéseken át nagyon sok minden diagnosztizálható vele, és ami még jobb, kezelhető is. A biorezonanciás kezelések nem feltérképezik, hanem apró impulzusokkal stimulálják a sejteket, melyek mozgása így kis mértékben befolyásolható, ezzel a gyógyulás felé terelheti a beteg szervezetet. Az alapelv nagyon egyszerű, mégis szakképzett természetgyógyászra kell bíznunk az ilyen jellegű kezeléseket, ha azt a hatást szeretnénk kapni, amit valóban várunk.

Ha szeretné kiegészítő kezelésként alkalmazni a biorezonanciát, illetve szeretne egy teljes képet kapni egészségügyi állapotáról, akkor a legjobb helyen jár, hiszen profi vagyok az ilyen jellegű eljárásokban! Ha további információkra kíváncsi a biorezonanciás kezelésekkel és vizsgálatokkal kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalamra, a www.vitabalance.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel a biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, keressen fel elérhetőségeimen, a +36-30/670-8999 telefonszámon, illetve az edina.kezi@vitabalance.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Legyen kényelmesebb élete, használjon szárítógépet!
Legyen kényelmesebb élete, használjon szárítógépet!

Gyakran már a mosást követően szüksége lenne néhány ruhájára, de a száradásuk jelentős időbe telik? Nincs mindig türelme a hosszas...

Close