Kövess minket!
  
     

24 órás munkaszékek: Használjon tevékenységének megfelelő irodaszéket!

24 órás munkaszékek: Használjon tevékenységének megfelelő irodaszéket!
2017, október 3.

Rengeteg időt tölt munkatársaival együtt az irodai asztaloknál ülve, amit nagyobb lelkesedéssel tenne, ha kényelmesebb irodai székeket használhatna? Az ergonomikus székek különféle típusokban állnak rendelkezésére, melyek munkavégzésének módja szerint választhatóak, igazán hosszú munkanapokra pedig a 24 órás munkaszékek ajánlottak. Érdemes minél hamarabb beszereznie új eszközét, hiszen jelentősen javíthat koncentráció képességén, és egészségét is óvhatja.

Az ülőmunka a mozgásszervekre, és a belső szervekre is veszélyt jelent. Helytelen üléskor nem csak a vázrendszerre, hanem az izmokra és a szalagokra is nyomást gyakorlunk, a túlterhelés pedig elváltozásokhoz vezethet. Rendszeres mozgással, és irodai székünk gondos megválasztásával nagymértékben hozzájárulhatunk egészségünkhöz, felszabadultabbak lehetünk, és feladatainkat is könnyebben végezhetjük. Amikor kiválasztjuk irodai székeinket, nagy segítségünkre lehet, ha sorra vesszük az egyes jellemzőket. Fontos, hogy a súlyunknak és magasságunknak megfelelően beállított eszközt vegyünk igénybe mindennapjaink során. A megbízható mechanikával ellátott irodai székek minden szempontból előnyösek rövidebb és hosszú távon is. Amennyiben igazán hosszú távon kell használnia a széket, célszerű 24 órás munkaszéket választania, melynek használatával a leghosszabb munkanapokon is kényelmesen érezheti magát.

Személyre szabott, egyedi kialakítású irodai székek hatalmas kínálatával várjuk a Redola Kft. munkatársaiként. Termékeink mindegyike hozzájárul a kényelmes munkavégzéshez, és egészséges életvitele fenntartásához. A kifogástalan irodai székek sorában megtalálhatja azokat a speciálisan gyártott, hátbarát eszközöket is, amelyek kiemelten hozzásegítik a helyes testtartáshoz. Nagy hangsúlyt fektetünk az irodai székek különböző részeinek jellemzőire. A görgők minősége, a kar- és háttámla, valamint az ülőlap mélységének állítása sem hanyagolható el. Ha mindezekre együttesen odafigyel, és saját feladataihoz, illetve használat idejéhez mérten választja ki ergonomikus székét, biztos, hogy sokkal szebb munkanapok várnak majd Önre. Tekintse meg termékeinket, és tájékozódjon akcióinkról a www.irodaiszekek.hu internetes oldalunkon!

Érezze jól magát minden nap munkahelyén, kényelmes 24 órás munkaszéket használva, és biztosítsa alkalmazottai számára is a megfelelő kivitelezésű ergonomikus székeket! Megrendelés céljából és kérdéseivel keressen minket a 06-1-3619395-ös telefonszámunkon, vagy a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ergonomikus irodai szék
Az ergonómia rövid története

Az ergonómiát nem szabad figyelmen kívül hagyni irodai székek vásárlásakor, hiszen ergonomikus székekkel növelhetjük dolgozóink produktivitását. A munkavégzés pszichológiáját mind...

Close