Kövess minket!
  
     

2017 kedvenc ülőgarnitúrái: árnyalatok, textúrák és formák

2017 kedvenc ülőgarnitúrái: árnyalatok, textúrák és formák
2017, január 30.

Minden évnek megvannak a maga lakberendezési trendjei, melyre gyakran más művészeti ágak gyakorolnak hatást. Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő minimalizmus idén átalakul. A fehér uralmát megtörendően megjelennek a terrakotta, mediterrán és trópusi árnyalatok. Ezek közül is leginkább a homok, a zöld és a piros tónusok lesznek az uralkodóak. Ezek az irányzatok az ülőgarnitúra vásárlásra is hatást gyakorolnak, hiszen a fehér térhez szinte bármelyik árnyalatú kialakítás remek választásnak bizonyulhat, azonban a karakteresebb színekhez már kevesebb típusú ülőgarnitúra felel meg.

2017-ben a lakberendezési irányzatok forrásai főként a festőművészetekre vezethetőek vissza, hiszen közkedvelt megoldások lesznek az attraktív minták és felületek alkalmazása. Egy feltűnő falfestéshez vagy egy domináns festményhez, illetve poszterhez nem érdemes mintás ülőgarnitúrát választani. Tehát, ha árnyalat szerint szeretnénk ülőgarnitúrát választani, érdemes azokat a tónusokat elővenni, melyek kiválóan kiegészítik a vibráló, mediterrán színeket. Egy visszafogott homok szín, egy feltűnőbb piszkos rózsaszín, vagy egy egyedi guacamole árnyalat biztosan ideális választás lehet!

A lakberendezésben mindig is fontos szerepet kaptak a bőr kialakítások. Ez nem lesz másként az elkövetkező időszakban sem, sőt, mondhatni egyre nagyobb figyelembe részesülnek majd a bőr ülőgarnitúrák. Formát tekintve egyszerre jelennek meg a futurisztikus, attraktív kialakítások, és a letisztult, minimalista megoldások. Tehát, bár korlátozottabbnak tűnhet a kínálat, ha követjük az új lakberendezési trendeket, a számtalan variációnak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára tökéletes ülőgarnitúrát!

Ha Önnek is fontos a minőség, a stílus és a kifogástalan kínálat, mindenképpen látogasson el honlapunkra, a www.borulogarnitura.hu-ra! Részletekről pedig érdeklődjön elérhetőségeinken, akár telefonon 06-30/346-28-82-es számon, akár e-mailben a leatherexpress2009@gmail.com címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A biorezonanciás vizsgálat és kezelés előnyeiről bővebben
A biorezonanciás vizsgálat és kezelés előnyeiről bővebben

Manapság egyre nagyobb figyelem terelődik az alternatív gyógymódok felé, ami nem véletlen, hiszen egyes problémák kezelésénél kifejezetten pozitív hatásai vannak...

Close