Kövess minket!
  
     

2016-os trend: Milyen szőnyeget válasszunk otthonunkba?

2016-os trend: Milyen szőnyeget válasszunk otthonunkba?
2016, augusztus 12.

A modern világ szépsége, hogy az élet minden területéhez találhatunk útmutatást. Legyen szó az öltözködésről, a főzésről, a helyes táplálkozásról, vagy a lakberendezésről, biztosan találunk olyan stílust vagy formát, mely a saját ízlésünknek megfelelő, és az életmódunkba beépíthető. Manapság már mindennek „trendje” van. Nincs ez másként a lakásdekorációk világában sem. Vegyük tehát sorra, hogy idén, melyik szőnyegek illenek bele az ideális otthonképről kialakított keretbe:

  • Egyszínű – Mivel idén minden területen, így a lakberendezésben is hódít a minimalista irányvonal, nem csoda, hogy az egyszínű szőnyegek közkedveltek lettek. Főként a pasztell és a világos árnyalatok dominálnak, de szinte bármilyen szín szóba jöhet, mely tökéletes kiegészíti a lakberendezés többi szegmensét!
  • Monokróm stílus – A fekete és fehér párosítás újra fénykorát éli! A mintázatot tekintve a grandiózusabb formáktól egészen a tyúkláb mintáig terjed a skála, így szinte bárki megtalálhatja a számára ideális szőnyeget ebben a stílusban.
  • Festészet által ihletve – A művészetek egybeolvasztása manapság nagyon közkedvelt tevékenység, éppen ezért a lakberendezésbe is igyekeznek minél több ágazatot bevonni. A dekoratív, olykor kicsit elvont, színes, vagy strukturált szőnyegek legalább annyira népszerűek, mint egyszínű társaik.
  • Állati utánzatok – A természetvédelem korát éljük, ám a szépség és az esztétikum nem szűnik meg létezni, így az állati bundák tökéletes utánzatai lepték el a szőnyeg

Bármelyik típus mellett is döntsünk, fontos, hogy minőségi darabot válasszunk, mely időtálló és esztétikus! Kínálatunkban kizárólag megbízható szőnyegek közül válogathat! Látogasson el honlapunkra, a www.drpadlo.hu-ra, és ismerje meg ajánlatainkat! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a +36-20/370-7067-es számon, illetve e-mailben a webaruhaz@drpadlo.hu címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy a legtökéletesebb szőnyeggel díszíthesse otthonát!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tippek gyerekcipő vásárláshoz

Általában magunknak sem egyszerű cipőt vásárolni, hát még gyermekünknek. Ráadásul, míg egy felnőtt viszonylag sokáig tudja hordani a kiválasztott cipőt,...

Close